"Mi kilencen vagyunk a biztosíték arra, hogy Heves megyében tovább folytatódik a fejlődés”

Hazánk 19 megyéjéből Heves megye az egyik, ahol a Fidesz-KDNP győzelmet aratott az októberi önkormányzati választáson, méghozzá kiugróan magas szavazati aránnyal, hiszen 60 százalékos támogatást kaptak a választópolgároktól a megyei listán – mondta keddi, megyeházán tartott sajtótájékoztatóján dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés leendő elnöke.

Hangsúlyozta, hogy a 2010-es adósságkonszolidációt követően, Szabó Róbert vezetésével Heves megye fejlődő pályára állt, s az előttük álló ciklusban is azon munkálkodnak majd, hogy az eddig elért eredményeket megtartsák, s további sikereket érjenek el a településekkel, azok vezetőivel karöltve.

Dr. Juhász Attila Simon szólt arról is, hogy a Heves megyei, ellenzéki kampányba belopta magát az országos politikai kultúra, de a vidék, az itt élő emberek erre nem voltak vevőek, hiszen a Fidesz-KDNP jelöltjeinek adtak felhatalmazást a munka folytatására. Kiemelte, ők a jövőben is polgári értékeken és keresztény alapokon nyugvó munkát kívánnak végezni, szoros szövetségben az önkormányzatokkal, a Heves megyei emberek érdekét, s a fejlődést szem előtt tartva.

Elhangzott, köszönet illet mindenkit, aki október 13-án élt szavazati jogával, s elmondta véleményét, valamint azokat is, akik az elmúlt hetekben, hónapokban segítőként támogatták a Fidesz-KDNP munkáját.

Dr. Juhász Attila Simon sajtótájékoztatója végén bemutatta képviselőtársait. Szabó Róbertet, aki két cikluson keresztül vezette a Heves Megyei Közgyűlést, s akinek munkájára a jövőben alelnökként számít. Tóth Csaba szintén a megyei grémium alelnöki tisztségének várományosa. A Fidesz-KDNP Heves megyei listáján jutott be a közgyűlésbe Rozmán Éva, Csik Balázs, Kovács Béla, Kómár József, Szepesi Ádám és Tuza Gábor. A közgyűlés leendő elnöke úgy fogalmazott: ők kilencen a biztosíték arra, hogy Heves megyében tovább folytatódik a fejlődés.

A megyei testületben 9 kormánypárti és 6 ellenzéki képviselő dolgozik majd.

Oszd meg ezt a cikket!