48 óra - Két baleset történt a megyében

Az elmúlt 48 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy anyagi káros és egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, közülük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, három főt pedig az ellenük kiadott körözés alapján.

A körzeti megbízott 2021. február 27-én este ellenőrzött két férfit, akik úgy közlekedtek egy személygépkocsival Karácsond belterületén, hogy az autón lévő hatósági jelzés egy másik gépjárműhöz tartozott. A 29 éves sofőrt és 30 éves utasát a rendőrök előállították a Gyöngyösi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök 2021. február 28-án délután ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit Gyöngyösön. Az intézkedéskor kiderült, hogy a 27 éves sofőr által vezetett jármű hatósági jelzés egy másik autóhoz tartozik, ezért őt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök továbbá egy ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

Oszd meg ezt a cikket!